maanantai 1. huhtikuuta 2013

Hyydytetty Ananaskakku

Sainhan sentään jotain pääsiäiseksi leivotuksi. 

Raikasta ja makeaakin valkosuklaakuorrutuksen ansiosta!

Niin ja tuo pohja on pelkkiin perunajauhoihin tehty, oli vehnäjauhot päässeet loppumaan,  ihanan kuohkea, maku on parempi kuin tavallisessa pohjassa mielestäni. Vaikkakin kuopallehan se jäi mutta eipä se haitannut kun hyydyke tuli väliin tasoittamaan. :)


Tässäpäs ainekset mistä kakun täyte tehty. Tarkempaa ohjetta tulee myöhemmin jos joku tarvii. :)

 4 dl vispikermaa
3/4 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
200g ananas tuorejuustoa (apetina)
1 prk ananasviiliä
laimennettua sitruunamehua (½dl)
5 liivatelehteä


Tää kuorrute oli vähä hankalampi juttu, ei nimittäin löytynyt minkään näköistä kermaa jääkaapista. Sulatin sitten noin 170g valkosuklaata ja voita noin 25g. Kun seos oli hieman jäähtynyt, sekoitin kermaviiliä sekaan ja sekoitin kuorrutteen tasaiseksi. Hikiä pukkas ku jännitti niin paljo että mitenkä onnistuuu. Ihan hyvinhan tuo onneksi onnistu. Kannattaa googlailla joku vähän tarkempi kuorrutusohje jos tarvis! ;)

2 kommenttia:

  1. Oi, ihanan näköinen! Oikein mehevä yksilö! Kaunis on tämä sinun blogisi ulkoasu, kun olet sitä taas vähän muuttanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Pyhien aikaan värkkäsin ulkoasua, J oli töissä ja osa lapsista sairaana, joten oli tekemisen puutetta kun ei uloskaan voinut mennä. ;)

      Poista