lauantai 15. joulukuuta 2012

Kanelinen joulusuklaa-yllätyskakku




 200g voita
2 dl sokeria
1/2 dl fariinisokeria
3 munaa
4 dl vehnäjauhoa
2 tl vaniljasokeria
2-3 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 dl omenahilloa
1 dl kermaviiliä
Joulusuklaa konvehteja

Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen vaahtoon. Lisäile keskenään sekoitetut kuivat aineet, omenahillo ja kermaviili vuorotellen taikinaan.
Laita voidellun ja korppujauhotetun kakkuvuoan pohjalle noin puolet taikinasta, sen päälle kierros kokonaisia joulusuklaa konvehteja. Ja loput taikinat sitten päälle. 
Paista 175 noin 50-60 minuuttia.


 Tein myös muutaman muffinssin taikinasta (pitihän se saada maistiaisia) ;)
Ja voin kyllä suositella lämpimästi kokeilemaan kakkuna tai muffinsseina, miten vain haluaa.
(suklaa valahtanut tuonne pohjalle näissä muffineissa mutta kakuissa ei ainakaan siltä näyttänyt)
Jos tekee muffinsseja niin kannattaa se suklaa painaa muffinssiin.

Nams....

1 kommentti:

  1. Voi, oisinpa hoksannu eilen tän ohjeen, niin oisin lisänny mun kakkuihin tuon suklaan! Varppina ihania!

    VastaaPoista